Book dit ophold her:

Om Tohøjgaard

“Tohøjgaard” – gården med de 2 høje – hedder sådan på grund af de 2 bronzealderhøje – gravhøje – der ligger 150m mod sydvest. Den ene er ganske vist pløjet næsten væk for længe siden, mens den tilbageværende, 25×3 m fremstår ganske velbevaret.

Udsigten fra toppen er formidabel. I kan gå derop.

Der har oprindeligt ligget mindst 10 gravhøje i området. Så vi ved altså, at der har boet mennesker her i mere end 3.500 år – at de formodentlig har nydt den enestående udsigt lige så længe.
Læs mere om gravhøjene her

Tohøjgaard blev bygget i 1872 og fungerede som landbrugsejendom indtil for få år siden. I dag er kornloft, stald og malkerum nænsomt omdannet til gæsteværelser, badeværelser og opholds- og spisestue.

Om jeres vært, Christine

Efter at have boet i det pulserende København i mange år, optaget af karriere og storbyen, tænkte jeg, at nu skulle det være – hvis nogensinde – at en drøm måtte realiseres.

Så jeg købte Tohøjgaard i 2007 og flyttede hertil. Og omgående blev jeg fortryllet af harmonien, stilheden og lysets og  havets evige forandring.

Gården blev omdannet til  et bed and breakfast, et lille ”strandhotel”, hvor par, familier og vennegrupper ligesom jeg kunne nyde en bid af Livet – med stikket trukket ud.

På Tohøjgaard finder I  stedet at lade op og slappe af med børnene og hinanden, tæt på strand og skov og langt væk fra hverdagens travlhed og stress.

Nu bruger jeg nu min kreativitet og foretagsomhed til at indrette

-med loppefund og små detaljer,
- med hyggekroge og oplevelser i haven
- med god mad til jer, min gæster.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen.